Ε.Π.Σ.
Κορινθίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, η  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.

 

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης διήρκησαν περίπου  3 ώρες σε καλό κλίμα  με τις τοποθετήσεις του προεδρείου και των ομιλητών.

Μετά την έλεγχο της απαρτίας διαπιστώθηκε ότι  από τα  62 σωματεία- μέλη της ΕΠΣ που είχαν καταθέσει πληρεξούσια παραβρέθηκαν  οι αντιπρόσωποι  55 σωματείων.

 

Ακολούθησε η έκθεση του διοικητικού απολογισμού από 1/7/2011 έως 30/6/2012 από τον κ. Τσιχριτζή υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του Δ.Σ. με μία σύντομη και συνοπτική τοποθέτηση αφού οι μετέχοντες είχαν στα χέρια τους τόσο τον Διοικητικό όσο και τον Οικονομικό απολογισμό.

 

Η έκθεση των στοιχείων του οικονομικού απολογισμού έτους 2011 και διευκρινήσεις επ΄ αυτού,  έγινε στη συνέχεια από τον ταμία του Δ.Σ. κ. Ευθυμίου.

 

Ακολούθησε η εγγραφή ομιλητών, όπου ζήτησαν να πάρουν τον λόγο οι κ.κ. Κορδώσης Χρήστος, εκπρόσωπος του ΠΓΣ Κόρινθος,  Γεώργιος Σκούρτης, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Κορίνθου,  Σκούρας Παναγιώτης,  εκπρόσωπος της Δάφνης Εξαμιλίων, Καλατζής Κων/νος εκπρόσωπος του Ατρόμητου Μποζικά και ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Πετρόπουλος Γεώργιος.

 

Πριν την έναρξη των τοποθετήσεων των ομιλητών, ζήτησε και έλαβε τον λόγο, το μέλος του Δ.Σ. κ. Α. Κύρκας , για να διατυπώσει δημόσια το ερώτημα – απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. -  αν είναι μέλος του Δ.Σ. προκαλώντας την απορία των παρευρισκομένων.

 

Ακολούθως το περιεχόμενο των ομιλιών των εκπροσώπων των σωματείων κινήθηκε σε γενικό κριτικό πνεύμα και κυμάνθηκε σε καλό  επίπεδο.

 

Εξαίρεση αποτέλεσε η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού Κορίνθου κ. Γεωργίου Σκούρτη,  η οποία προκάλεσε αντιδράσεις από τα μέλη της Γ.Σ. για μερικές από τις τοποθετήσεις του και για το γεγονός της άρνησής του να ολοκληρώσει την ομιλία του, έχοντας υπερβεί  και τον υπερδιπλάσιο χρόνο από αυτόν που είχε προηγουμένως καθοριστεί ομόφωνα από τα μέλη της Γ.Σ. και είχαν τηρήσει τυπικά οι προηγούμενοι ομιλητές. Ακολούθως, αν και δήλωσε ότι περίμενε χρόνια αυτή την στιγμή, αποχώρησε αμέσως  από την στιγμή που κατέβηκε από το βήμα προκαλώντας επίσης τις απορίες των παρευρισκομένων.

 

 

 

Στην συνέχεια το λόγο έλαβαν ο ιατρός- μέλος του Δ.Σ. κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ο πρόεδρος της  εξελεγκτικής επιτροπής Σπανός Χαράλαμπος, ο κ. Σελλάς Γεώργιος και ο Γ.Γ Παναγιώτης Βράκας οι οποίοι απάντησαν σε θέματα που είχαν τεθεί από τους προηγούμενους ομιλητές.

 

Κλείνοντας την Γ.Σ ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, με την δευτερολογία του, απάντησε συνολικά σε όλες τις προηγούμενες τοποθετήσεις τόσον όσον αφορά τον διοικητικό απολογισμό όσον και τον οικονομικό τοιούτο.

 

Παραβρέθηκε  από τον σύνδεσμο προπονητών ο πρόεδρος κος Ηλίας Αντώνης ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Επίσης παραβρέθηκαν και από τον Σ.Δ.Π. Κορινθίας ο πρόεδρος κος Γκολφινόπουλος Ανδρέας και το μέλος της Ε.Δ κ. Δημήτριος Γκρούτσης.

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε για την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού περιόδου από 1/7/2011 έως 30/6/2012, του Οικονομικού απολογισμού έτους 2011 και του προϋπολογισμού έτους 2013 οι αντιπρόσωποι των σωματείων - μελών της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , ψήφισαν ως εξής:

 

Διοικητικός Απολογισμός       : 50 ναι

Οικονομικός Απολογισμός     : 50 ναι

Προϋπολογισμός έτους 2013 : 50 ναι

 

Ψήφισαν  50  σωματεία μετά την αποχώρηση πριν την ψηφοφορία, για διάφορους λόγους, των αντιπροσώπων των σωματείων – μελών 1. Π.Γ.Σ. η Κόρινθος, 2. Ολυμπιακός Κορίνθου, 3. Σοφικό 05, 4. ΠΑΣ Κλένια και 5. ΠΑΣ Κόρινθος.

 

Ακολούθησε άτυπη γενική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων σχετικά με τις οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται στην χώρα μας και πόσο αυτές επηρεάζουν τον αθλητισμό γενικά και ειδικότερα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ , σε πολύ καλό κλίμα.

 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Hello Football Friend 2023