Ε.Π.Σ.
Κορινθίας

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Κ14-16

 

Α

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Κ14 και Κ16 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την αποστολή των προγραμμάτων Κ14 και   Κ16 παραιτήθηκαν οι ομάδες ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ Κ14 και Κ16, ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ Κ14 και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ Κ14.

Για να μην υπάρχουν πολλά ΡΕΠΟ στα προγράμματα το πρόγραμμα δημιουργείται εκ νέου και για το λόγο αυτό η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021.

 

Για την Ε.Π.Σ. Κορινθίας

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2021 - 2022

Κ Λ Η Ρ Ω Σ Η   Α Γ Ω Ν Ω Ν    Γ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

2021 - 2022

 

Την  ΔΕΥΤΕΡΑ  27  Σεπτεμβρίου  2021 στα γραφεία τη Ε.Π.Σ. Κορινθίας και ώρα 11:30 π.μ.  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της Γ΄. Κατηγορίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Το πρωτάθλημα της Γ΄. Κατηγορίας θα αρχίσει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας ενημερώνει τα σωματεία μέλη της ότι κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID - 19, ενώ παράλληλα συστήνεται στα σωματεία να παραστούν μόνο με έναν εκπρόσωπο.

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2021-2022 (Α ΦΑΣΗ)

Από την Ε.Π.Σ. Κορινθίας ανακοινώνεται η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, της Α’ φάσης, όπου συμμετέχουν οι ομάδες της  Β' και Γ' Ερασιτεχνικής κατηγορίας 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ - Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΔΕΛΤΙΩΝ 

ΕΠΕΙΓΟΝ

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, επειδή ο αριθμός των δελτίων που θα πρέπει να αντικατασταθούν είναι υπερβολικά μεγάλος, ότι θα πρέπει να σπεύσουν εγκαίρως να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα έγγραφα προκειμένου να αντικαταστήσουν τα παλιά δελτία αθλητικής ιδιότητος των ποδοσφαιριστών τους. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί πολύς χρόνος προκειμένου να αποσταλούν τα δικαιολογητικά στην Ε.Π.Ο. και να επιστραφούν από την Ε.Π.Ο. τα νέα δελτία.

Γι' αυτό δεν θα πρέπει να υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην υποβολή, γιατί δεν θα μπορέσουν τις τελευταίες ημέρες να εκδοθούν τα νέα δελτία που είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών σε όλα τα πρωταθλήματα Κατηγοριών και Υποδομής.

Τα απαιτούμενα έγγραφα είναι:

 Για τους Έλληνες:

Έντυπο Αίτησης Μεταβολών.

(2) Φωτογραφίες του ποδ/στή. Μία (1) στο έντυπο σφραγισμένη + (1) σε μορφή jpeg στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο το όνομα και το σωματείο του ποδ.στή

Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Για τους Αλλοδαπούς:

Έντυπο Αίτησης Μεταβολών (ξενόγλωσσο).

(2) Φωτογραφίες του ποδ/στή. Μία (1) στο έντυπο σφραγισμένη + (1) σε μορφή jpeg στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο το όνομα και το σωματείο του ποδ.στή

 Θεωρημένο αντίγραφο Διαβατηρίου και θεωρημένη Άδεια παραμονής σε ισχύ.

Για τους Κοινοτικούς:

Έντυπο Αίτησης Μεταβολών (ξενόγλωσσο).

(2) Φωτογραφίες του ποδ/στή. Μία (1) στο έντυπο σφραγισμένη + (1) σε μορφή jpeg στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο το όνομα και το σωματείο του ποδ.στή

Θεωρημένο φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου και Κάρτα Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Ε.Π.Ο.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

ΕΠΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ-ΕΠΙΣΗΜΩΝ-ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

 

Συνημμένα το τροποποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου  και Επιστροφής Φιλάθλων στα γήπεδα για την ενημέρωση των σωματείων μας

 

 

 

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ αγώνων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α. και Β΄. Κατηγορίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Σας γνωρίζουμε πως οι  Κ Λ Η Ρ Ω Σ Ε Ι Σ  των αγώνων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α. και Β΄. Κατηγορίας  έχουν ορισθεί για την 

ΤΕΤΑΡΤΗ  01/09/2021  στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ως ακολούθως:

 

       Α΄. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ            ώρα: 18:00   1ος ΟΜΙΛΟΣ

                                           ώρα: 18:30   2ος ΟΜΙΛΟΣ

                                                                                          Β΄. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ            ώρα: 19:00  

 

Κατά την κλήρωση λόγω των μέτρων COVID – 19 να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο.

Για την είσοδο στην αίθουσα των κληρώσεων απαιτείται κατά την θερμομέτρηση είτε η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος PSR test 72ώρου, είτε Rapid test 48ώρου, είτε η επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης.

Σε αντίθετη περίπτωση, η είσοδος στον χώρο αφενός αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και αφετέρου εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των λοιπών παρισταμένων την οποία οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ

Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η

Δ Ε Λ Τ Ι Ω Ν    Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Η Σ   Ι Δ Ι Ο Τ Η Τ Ο Σ

Ενημερώνουμε τα σωματεία της Γ΄ Κατηγορίας καθώς και εκείνα που διατηρούν τμήματα Υποδομών, πως πρέπει  να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα έγγραφα προκειμένου να αντικαταστήσουν τα παλιά δελτία αθλητικής ιδιότητος των ποδοσφαιριστών τους (από πορτοκαλί, σε νέου τύπου - λευκά).

 Υπενθυμίζουμε  τα απαιτούμενα έγγραφα:

 Για τους Έλληνες:

Έντυπο Αίτησης Μεταβολών.

Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.

Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Για τους Αλλοδαπούς:

Έντυπο Αίτησης Μεταβολών (ξενόγλωσσο).

Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.

Θεωρημένο αντίγραφο Διαβατηρίου και θεωρημένη Άδεια παραμονής σε ισχύ.

Για τους Κοινοτικούς:

Έντυπο Αίτησης Μεταβολών (ξενόγλωσσο).

Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες.

 

Θεωρημένο φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου και Κάρτα Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

*** Για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές εξακολουθεί να ισχύει η δήλωση του κηδεμόνα στην πίσω όψη του έντυπου μεταβολών με γνήσιο της υπογραφής του.

 

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΓΟΝ -  ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την υπουργική απόφαση 398989/ΦΕΚ τ.Β/3920/25-8-2021 που αφορά στην τροποποίηση της υπουργικής απόφασης για το μητρώο 2021 (168038/15-4-2021, Β/1593), καθορίζεται ως τελική ημερομηνία υποβολής ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021 η 30η Σεπτεμβρίου 2021. Η προθεσμία αυτή αφορά στην υποχρέωση υποβολής όλων των σωματείων (εγγεγραμμένων και μη)  ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021.

Προσοχή! Υπενθυμίζουμε ότι η μη υποβολή της αίτησης μέχρι 30/9/2021 θα οδηγήσει στην αυτόματη διαγραφή του σωματείου από το μητρώο.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ Α ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2021-2022

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

 

 Σας ενημερώνουμε ότι η Κλήρωση της Α΄ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ αγωνιστικής  περιόδου 2021-2022 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας την Τετάρτη 15.9.21  και ώρα 12.00 π.μ.

Τα Σωματεία  που μετέχουν στην κλήρωση αυτή είναι τα Σωματεία της Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας :1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, 2. ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ, 3. ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ,4. ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ, 5. ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 6. ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ, 7. ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ, 8. ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ, 9. ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ, 10. ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ, 11. ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 12. ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ, 13. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ, 14.ΑΣ  ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, 15. ΑΟ ΜΑΨΟΥ, 16. ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 17. ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ

 

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2021

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2021

 

Συνημμένα η υπουργική απόφαση 398989/ΦΕΚ τ. Β/3920/25-8-2021 που αφορά στην τροποποίηση της Υπουργικής απόφασης για το μητρώο 2021 (16038/15-4-2021 Β/1953) με την οποία καθορίζονται οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής ολοκληρωμένων και μη αιτήσεων για το μητρώο 2021.
Εφιστούμε την προσοχή σας όσον αφορά στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο σχετ. e-mail της ΓΓΑ που σας παραθέτουμε κατωτέρω.

 

Προς

Αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις

 

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την Υπουργική Απόφαση 398989/ΦΕΚ τ.Β/3920/25-8-2021 που αφορά στην τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για το Μητρώο 2021 (168038/15-4-2021, Β/1593), την οποία και σας διαβιβάζουμε, καθορίζεται ως τελική ημερομηνία υποβολής ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021 η 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Η προθεσμία αυτή αφορά στην υποχρέωση υποβολής όλων των σωματείων (εγγεγραμμένων και μη) νέων ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021.

 

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι σήμερα από την πλατφόρμα, αρκετά σωματεία που έχουν εγγραφεί στο μητρώο 2020 δεν έχουν υποβάλλει ολοκληρωμένες αιτήσεις (επικαιροποίηση στοιχείων) για το 2021.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η μη υποβολή της νέας αίτησης μέχρι 30/9/2021 θα οδηγήσει στην αυτόματη διαγραφή του σωματείου από το μητρώο.

 

Συνεπώς, σας καλούμε να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας για την τελική προθεσμία και την υποχρέωση υποβολής ολοκληρωμένων αιτήσεων προκειμένου να εγγραφούν ή να παραμείνουν εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

 

  

 

Βασίλειος Κάκκος

 

Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού

 

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α-Β-Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2021-2022

Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Η    Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν

Α-Β-Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

περιόδου 2021-2022

 

Συνημμένα θα βρείτε  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α-Β-Γ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022.

 

ΔΕΛΤΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΕΙΣΟΔΟΥ)

ΔΕΛΤΙΑ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

(Ε Ι Σ Ο Δ Ο Υ   Σ Τ Ο Υ Σ    Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ Σ   Χ Ω Ρ Ο Υ Σ)

 

Γνωρίζουμε στα σωματεία μας, πως με βάσει σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ προς τις Ε.Π.Σ. όλης της χώρας, από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο αλλάζει ο τρόπος έκδοσης ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ στον αγωνιστικό χώρο).

Κάθε Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή 2021-2022 που εκδίδεται από την Ε.Π.Σ., θα έχει μοναδικό «Αύξοντα Αριθμό» (Α/Α) έκδοσης.

Ως εκ τούτου τα δικαιολογητικά  που πρέπει να προσκομιστούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και που θα αφορούν στην έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή 2021-2022,  αναφέρονται στο συνημμένο έγγραφο.