Ε.Π.Σ.
Κορινθίας

ΣΧΟΛΗ UEFA C

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ

Σ Χ Ο Λ Η Σ    U E F A    C 

 

Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας ανακοινώνει την λειτουργία σχολής UEFA C σε δύο (2) φάσεις:

 

Λειτουργία σχολής  1ης Φάσης UEFA C στην ΕΠΣ Κορινθίας από  25 - 30/1/2021

Λειτουργία σχολής  2 ης Φάσης UEFA C στην ΕΠΣ Κορινθίας από  16 - 21/3/2021

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με νεότερο έγγραφο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

 

ΣΧΟΛΗ UEFA D

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πίνακας των συμμετεχόντων για την σχολή UEFA D που θα λειτουργήσει διαδικτυακά και της οποίας ο αριθμός έφτασε τους 136 συμμετέχοντες οι οποίοι θα ενημερωθούν για τα μαθήματα της σχολής καθώς και τους κωδικούς στα e-mail που έχουν δηλώσει.

 Όλα τα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά και θα σταλεί σύνδεσμος πρόσβασης σε κάθε συμμετέχοντα από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης.

ΗΜΕΡΕΣ  - ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

- ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- Το πρακτικό μέρος της σχολής θα πραγματοποιηθεί μόλις οι υγειονομικοί κανόνες το επιτρέψουν λόγω Covid-19.

 

Παρακολούθηση σχολής:

Οι υποψήφιοι δήλωσαν συμμετοχή θα λάβουν στο e-mail τους έναν σύνδεσμο για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω υπολογιστή ή του κινητού τους.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους υπολογιστή ή κινητό που να μπορεί να υποστηρίζει την εφαρμογή webex για την παρακολούθηση της σχολής.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου

του Σωματείου ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ Βλάση Πάτσιου. 

Εκ της ΕΠΣ Κορινθίας

 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΛΟΓΩ COVID-19

 

Α Ν Α Σ Τ Ο Λ Η    Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν 

Ε.Π.Σ.   ΛΟΓΩ COVID-19

Μετά από σχετική ενημέρωση – έγγραφο της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. σας ενημερώνουμε ότι  αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ( Επίσημοι  και Φιλικοί αγώνες) μέχρι νεωτέρας.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι στα τοπικά πρωταθλήματα (ΕΠΣ) των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο - Α Επιτήρησης (κίτρινο) επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΛΗΞΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 

ΛΗΞΗ  ΘΕΡΙΝΗΣ   ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές ότι τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 λήγει η θερινή μεταγραφική περίοδος.

Συγκεκριμένα, όλες οι μετεγγραφές, οι επανεγγραφές και οι πρώτες εγγραφές ενηλίκων θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τη Δευτέρα  στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας.

.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

ΚΛΗΡΩΣΗ Β ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2020-2021

alt

Από την Ε.Π.Σ. Κορινθίας ανακοινώνεται η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, της Β’ φάσης, όπου συμμετέχουν οι ομάδες  1. ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, 2. ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ, 3. ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΓΙΟΥ, 4. ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ, 5. ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ, 6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 7. ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 8.ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, 9.ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ, 10.ΤΕΝΕΑΤΗΣ, 11.ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 12.ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ, 13.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, 14.ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ, 15.ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 16.ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ,17.ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06, 18.ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ, 19.ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ, 20.ΒΕΛΛΕΡΕΡΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, 21.ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 22.ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ, 23.ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ, 24.ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ, 25.ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ,26.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ, 27.ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ, 28.ΑΟ ΜΑΨΟΥ, 29.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ,30.ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ, 31.ΠΕΛΟΠΑΣ, 32.ΝΕΟΣ  ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

 η Κλήρωση της Β΄ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ αγωνιστικής  περιόδου 2020-2021 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας την Δευτέρα 26.10.2020 και ώρα 12.00 π.μ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ UEFA D

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ UEFA D

Η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ  μετά από τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε εχθές  σχετικά με την εφαρμογή υποστήριξης της σχολής και μη παρακολούθησης αυτής από όλους τους συμμετέχοντες, αποφάσισε τη λειτουργία της σχολής την Τρίτη και Τετάρτη (24 -25.11.2020) τις ίδιες ώρες (16.00μ.μ. -20.00 μ.μ.) 

 
Η σχολή την Τρίτη και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν εχθές και σήμερα.
 
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αφορά όσους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν εχθές μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.
 
O σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση είναι ο ίδιος με τον οποίο θα συμμετείχαν χθες και σήμερα.
 
Όσοι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΕΧΘΕΣ να μην προσπαθήσουν να μπουν σήμερα για να μην προκύψει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ στις 16.00 μ.μ.
 
 
 
 
 
 

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ UEFA D

Κ Α Τ Α Λ Η Κ Τ Ι Κ Η     Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Α

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν    Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ

Σ Χ Ο Λ Η Σ   U E F A  D

 

Από την Ε.Π.Σ Κορινθίας ανακοινώνεται πως οι δηλώσεις συμμετοχής για την σχολή UEFA D

θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη  17 Νοεμβρίου 2020.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ UEFA D

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας σχετικά με τη σχολή UEFA D πως η  λειτουργία της σχολής θα γίνει όπως σας έχει γνωστοποιηθεί σε προηγούμενη ανάρτησή μας και πως ειδικά για τους  υπεύθυνους των ακαδημιών των σωματείων η συμμετοχή τους  είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ προκειμένου να αποκτήσουν το UEFA D .

Στο μέλλον δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν  οι Ακαδημίες χωρίς παράγοντα ή προπονητή κατόχου του ανωτέρω διπλώματος (UEFA D).

 

Εκ της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΣΧΟΛΗ UEFA D στην Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ομάδων και ακαδημιών, προπονητών, γονέων και εθελοντών, θα τεθεί σε εφαρμογή στις 21 -22 και 28-29 Νοεμβρίου 2020 στην Ε.Π.Σ. Κορίνθιας.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 16 ωρών Σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων - αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών. Ανάλυση κανονισμών αναπτυξιακών ηλικιών, προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, οργάνωση δράσεων στην ακαδημία, οργάνωση ποδοσφαιρικών δράσεων, Προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Οι σχολές UEFA D, εντάσσονται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», και θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΣ) και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας και ομάδας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.

Επίσης, η παρακολούθηση της σχολής UEFA D είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους υποψήφιους προπονητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σχολή UEDA C που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σύντομα στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας. 

- Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά και θα σταλεί σύνδεσμος πρόσβασης σε κάθε συμμετέχοντα από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης.

ΗΜΕΡΕΣ  - ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

- ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2020   (16:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.)

- Το πρακτικό μέρος της σχολής θα πραγματοποιηθεί μόλις οι υγειονομικοί κανόνες το επιτρέψουν λόγω Covid-19.

Παρακολούθηση σχολής:

Οι υποψήφιοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν στο e-mail τους έναν σύνδεσμο για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω υπολογιστή ή του κινητού τους.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους υπολογιστή ή κινητό που να μπορεί να υποστηρίζει την εφαρμογή webex για την παρακολούθηση της σχολής.

 

Τα δικαιολογητικά για κάθε συμμετέχοντα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο mail της Ε.Π.Σ.Κορινθίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά - έγγραφα.

 

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ COVID - 19

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Η Ειδική Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας δημοσιοποίησαν αναθεωρημένες τις επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαχείριση κρούσματος COVID-19 στον αθλητισμό. 

Στο πεδίο της ΓΓΑ  (αρχική σελίδα Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) θα βρείτε το σχετικό έγγραφο.

Συνημμένα αρχεία
Download this file (ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ covid - 19.pdf)ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ covid - 19.pdf[ ]739 kB

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 

 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μας ενημέρωσε ότι η έναρξη των πρωταθλημάτων των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ των Ενώσεων ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για τον Ιανουάριο του 2021. Για το λόγο αυτό αναστέλλονται οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Κορινθίας.