Ε.Π.Σ.
Κορινθίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

KEDΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

   Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι, τα χειμερινά σεμινάρια και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των αξιολογημένων, διαιτητών και βοηθών 3ης Κατηγορίας και διαιτητών 4ης Κατηγορίας, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών των ενώσεων Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Άργους την Πέμπτη 22/1/2015.
Ώρα προσέλευσης 09:45. Ώρα έναρξης των αγωνιστικών δοκιμασιών 10:30.
Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας.
Ώρα προσέλευσης 14:30. Ώρα λήξης 17:30.

 

   Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση από ώρα 14:30 έως και 17:30 και με νεότερο έγγραφό μας θα σας ενημερώσουμε για τον τόπο διεξαγωγής αυτού..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

  Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι, τα χειμερινά σεμινάρια και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιολογημένων, διαιτητών και βοηθών 2ης κατηγορίας , θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών των ενώσεων: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας,Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου,Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων και Χίου θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (οδός Καποδιστρίου & Ομορφοκλησιάς Νέα Ιωνία) την Τρίτη 13/01/2015.
Ώρα προσέλευσης 09:45. Ώρα έναρξης των αγωνιστικών δοκιμασιών 10:30.
Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση από ώρα 15:00 έως και 18:30 και με νεότερο έγγραφό μας θα σας ενημερώσουμε για τον τόπο διεξαγωγής αυτού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Επίσης επισυνάπτεται βεβαίωση αγωνιστικών δοκιμασιών την οποία οι διαιτητές θα πρέπει να την έχουν συμπληρώσει και να την παραδώσουν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ στον τόπο διεξαγωγής των αγωνιστικών δοκιμασιών.